Laden
1 VACATURE

Delfluent Services

1
Sector
2
Vestigingen


Geplaatst op 2 april 2024
Procesoperator Afvalwater

Delfluent Services

Delfluent Services

Den Haag, Den Hoorn (ZH)

Over Delfluent Services
Wie zijn wij

Wie zich ver­diept in Delfluent Services komt al gauw tot de ont­dek­king dat er heel wat bij ‘afvalwater' komt kij­ken. Wij zijn dan ook de grootste afvalwaterzuivering in Nederland. Om je een idee te geven: jaar­lijks verpompen en zuiveren we water voor 1,6 miljoen burgers en meer dan 40.000 be­drij­ven. Een grote verantwoordelijkheid!  Dit alles doen we met meer dan 60 werk­ne­mers, ver­spreid over twee zuiveringen in de regio Den Haag; namelijk Harnaschpolder en Houtrust.

Om tot een uit­ste­ken­de kwa­li­teit ­wa­ter te komen maken we ge­bruik van de nieuwste tech­no­lo­gieën. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel zodat we nu water zuiveren maar dit ook kunnen blijven doen voor de generaties die na ons komen.  Denk bijvoorbeeld aan de waardevolle grondstoffen die we uit het water halen voor hergebruik. Of het groene gas dat we produceren uit restafval. We zijn trots op onze zuiveringen en onderhouden deze met veel passie.

Veiligheid. Leiderschap. Participatie. Kwaliteit. Streven naar verbetering.

Voordelen van Delfluent
  • Je hebt dagdienst met eens per vier weken storingsdienst;
  • Je hebt zeer afwisselend en uitdagend werk;
  • Je werkt bij de grootste rioolzuivering van Nederland;
  • Je draagt bij aan een schoon milieu, de energietransitie en verduurzaming.
De mensen

 Mijn initiële verwachtingen werden overtroffen door de passie en humor op de werkvloer. Elke dag is anders, vooral wanneer ik met de operators werk. Pauzes zijn gevuld met gesprekken over hobby's en vakantiebestemmingen. Belangrijk is de communicatie met collega's en de betrokkenheid van mijn werkgever. Ons werk draagt bij aan een duurzame toekomst
~Saira, Sr. Procestechnoloog

Het bedrijf heeft een hoge mate van innovatie en de werkzaamheden zijn uitdagend. Dit komt omdat je elke dag met verschillende soorten storingen te maken hebt, die je met een team kan oplossen. Verder werk je als operator aan een duurzaam milieu, doordat je elke dag bezig bent met het zuiveren van afvalwater.
Wasim, Sr. Procestechnicus

 


Sollicitatieproces

Binnen één week na ontvangst van je sollicitatie hoor je van ons. We plannen een gesprek in, dat zowel op locatie als telefonisch kan plaatsvinden. Een assessment is een optionele stap die je gewoon vanuit huis kunt doen. Na het gesprek volgt overleg over arbeidsvoorwaarden, gevolgd door een screening waarbij we je Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en ID controleren. Als alles in orde is, ben je klaar om op je eerste werkdag aan de slag te gaan!


1 Sector
Utility

2 Vestigingen

Delfluent Services AWZI Houtrust

Houtrustweg 120
2566 GJ, Den Haag

Delfluent Services Den Hoorn

Peuldreef 4
2635 BX, Den Hoorn (ZH)

Neem contact op

Renee van de Maat

Adviseur Werving & Selectie

r.v.d.maat@evides.nl

06 22 58 29 44

010 293 5000