Laden
4 VACATURES

Wilhelmsen Ships Service

150
Medewerkers
2
Sectoren
4
Vestigingen


Geplaatst op 8 april 2024
Sales Advisor Benelux & Switzerland

Wilhelmsen Ships Service

Wilhelmsen Ships Service

Schiedam

Geplaatst op 5 april 2024
Boardingclerk/Assistant Operator

Wilhelmsen Ships Service

Wilhelmsen Ships Service

Schiedam

Over Wilhelmsen Ships Service
Over wilhelmsen

De Wilhelmsen Group, opgericht in 1861 in Noorwegen, is een wereldwijde maritieme groep, die meer dan de helft van de scheepvaart voorziet van essentiële producten & diensten, leveren van bemanning en technisch management aan de grootste en meest complexe schepen ter wereld.

 

Wij zetten ons in om de maritieme industrie verder vorm te geven en ontwikkelen steeds meer nieuwe mogelijkheden in de sectoren: hernieuwbare energie, offshore en energie. Met meer dan duizenden collega's in meer dan 70 landen, ondersteunen we een diverse & inclusieve werkomgeving en gaan we nog een stap verder in duurzaamheid, innovatie en ongeëvenaarde klantervaringen. In Nederland focust Wilhelmsen zich op de divisies Ships Service en Port Services.

Over de divisie Wilhelmsen Ships Service

De divisie Wilhelmsen Ships Service opereert vanuit Rotterdam-Albrandswaard. Met bijbehorend International Distribution Center zijn zij een van de meest belangrijke locaties binnen deze divisie wereldwijd. Vanuit deze locatie leveren zij verbruiksartikelen voor de scheepvaart, producten en oplossingen voor elk denkbaar scheepstype. Onze divisie omvat de productmerken Unitor, Timm ropes, Unicool koelmiddelen en Unitor en Nalfleet scheepschemicaliën. Vorig jaar leverden we producten aan 27.500 schepen en in meer dan 2.000 havens. Met één van de grootste maritieme netwerken ter wereld, doen we werk dat impact heeft: als het drijft, zijn onze producten er waarschijnlijk aan boord.


Over de divisie Wilhelmsen Port Services

De divisie Wilhelmsen Port Services operereert vanuit onze kantoren in Schiedam, Amsterdam, Terneuzen en Antwerpen en creëert gemoedsrust voor onze klanten door hun vracht, schepen en hun bemanning tijdig af te handelen. Wij behandelen 75.000 havenaanlopen per jaar, wat betekent dat wij elke 7 minuten, waar ook ter wereld, een schip veilig de zee opsturen om zijn doel weer te vervullen. Wij koppelen lokale expertise aan strenge wereldwijde normen en zorgen ervoor dat de havenaanlopen van onze klanten telkens weer zo efficiënt en veilig mogelijk verlopen. We verwerken ruim 350 schepen en tankers per maand! Meer dan ooit zien wij in dat de maritieme industrie de wereld draaiende houdt en als portagenten zijn wij de linking pin in het proces van het transporteren van goederen over de hele wereld.

Werken bij Wilhelmsen

Wilhelmsen behoort tot één van de meest dynamische sectoren ter wereld. Geen dag is hetzelfde, dat is wat je binnen iedere divisie terug ziet. Wilhelmsen streeft naar continue verbetering in de maritieme industrie en dat begint bij het personeel. Er is hier veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en diversiteit. We hechten niet voor niets bijzonder grote waarde aan onze Brand Values: Empowerment, Teaming & Collaboration, Customer Centered, Learning & Innovation en Stewardship.


2 Sectoren
Rederij
Logistiek

4 Vestigingen

Wilhelmsen Port Services Amsterdam

Capriweg 28
1044 AL , Amsterdam

Wilhelmsen Port Services Rotterdam

Havenstraat 21
3115 HC , Schiedam

Wilhelmsen Port Services Terneuzen

Schuttershofweg 1
4538 AA , Terneuzen

Wilhelmsen Ships Service (Kantoor en Warehouse)

Willem Barentszstraat 50
3165 AB , Rotterdam

Neem contact op

Wilhelmsen Ships Service

010 487 7777