Laden
6 VACATURES

HES International

1
Sector
7
Vestigingen


Geplaatst op 26 april 2024
Maintenance Coordinator Mechanical

HES International

HES International

Rotterdam

Geplaatst op 15 april 2024
Teamleider uitvoering Technische Dienst

HES International

HES International

Rotterdam

Over HES International
Welkom bij HES

Dagelijks bijdragen aan de wereld van morgen, dat is wat we bij HES doen. Wij vormen een belangrijke schakel in de levering van essentiële grondstoffen voor producten die iedereen in het dagelijks leven gebruikt. Producten die nodig zijn om de wereld om ons heen te ontwikkelen, in stand te houden en te verbeteren. Onze 1450 professionele medewerkers zorgen ervoor dat veel verschillende bulkgoederen 24/7 veilig worden op- en overgeslagen voor onze klanten uit alle hoeken van de wereld. Van deze bulkgoederen worden producten gemaakt die je regelmatig gebruikt in het dagelijks leven. De energie uit je stopcontact, de auto waarin je rijdt of de boterham in je broodtrommel: ooit waren het allemaal bulkgoederen. En het is heel waarschijnlijk dat deze bulkgoederen zijn vervoerd via een van onze terminals.

HEs_Pres

Onze terminals

We zijn begonnen in 1908 met een eerste terminal in Rotterdam. En sindsdien is HES gegroeid naar 16 operationele terminals die strategisch gelegen zijn in de beste havens van Europa, in Nederland maar ook in Duitsland, België, Frankrijk en Polen. HES-bedrijven bedienen het hart van industrieel Europa en hebben een unieke en onafhankelijke positie in de toeleveringsketen van bulkgoederen voor een breed scala aan producten.

We hebben opslagcapaciteit van 1,9 miljoen m3 voor liquid bulk en een overdekte opslagcapaciteit van 1,5 miljoen m3. Jaarlijks verwerken we meer dan 100 MT aan dry bulk.

Carrièremogelijkheden bij HES

Een stabiele werkgever, een mooie uitdagende functie en goede arbeidsvoorwaarden. Daar begint het mee. Maar zoals HES constant in ontwikkeling is, ben jij dat ook. Bij HES kan jij je daarom constant blijven ontwikkelen. Vakgerichte opleidingen, cursussen of promotie, samen gaan we vooruit. Heb je een passie voor technologie? Of ben je meer een logistiek talent? Werk je graag in een internationale omgeving terwijl je toch dicht bij huis bent? Voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving waar mensen op een persoonlijke en directe manier met elkaar omgaan? Als jou dit aanspreekt, heeft ons bedrijf ook voor jou een wereld vol kansen. ​​​​​​​

Talent en vaardigheden zijn niet gebonden aan geografische grenzen, culturele achtergrond, leeftijd, gender of onderwijsniveau. Wij zijn dat evenmin. Wie je ook bent, we waarderen jou en je unieke perspectieven.

Stages en afstudeeropdrachten

Onze terminals zijn bij meerdere branches erkend als leerbedrijf. Met 1450 door de wol geverfde collega’s is er altijd wel een die jou verder helpt. Waar je wat van kan leren, of die je de fijne kneepjes van het vak bijbrengt. Stage lopen bij HES kan dus zomaar de vliegende start van een prachtige loopbaan betekenen. En als het aan beide kanten bevalt, kan die loopbaan zomaar bij HES zelf zijn! Of je nu leert voor logistiek medewerker, operator, ingenieur, veiligheidsexpert, logistiek medewerker of bedrijfskundige; onze groep biedt je een wereld vol mogelijkheden.


1 Sector
Bulk

7 Vestigingen

EBS - Europoort Terminal

Elbeweg 117
3198 LC, Rotterdam

EBS - Laurenshaven Terminal

Montrealweg 50
3197 KH, Rotterdam

EMO Maasvlakte

Missouriweg 25
3199 LB, Rotterdam

HES Botlek Tank Terminal

Montrealweg 151
3197KH, Rotterdam

HES Botlek Tank Terminal - Bitumen

Botlekstraat 15
3197 KA, Rotterdam

HES Bulk Terminal Amsterdam

Westhavenweg 70
1042 AL, Amsterdam

Kantoor Rotterdam

Weena 690
3012CN, Rotterdam

Neem contact op

Marc Blanken

Group HR Manager

M.Blanken@hesinternational.eu

+31 6 25388178