Laden
1 VACATURE

Marine Care B.V.

2
Sectoren
1
Vestiging


Geplaatst op 22 april 2024
Sales & Global Port Operations Coordinator

Marine Care B.V.

Marine Care B.V.

Botlek Rotterdam

Over Marine Care B.V.
Wie we zijn

Wij zijn Marine Care, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van reinigings- en onderhoudsoplossingen voor de maritieme industrie en cruiseschepen.

In 1995 zijn we gestart vanuit ons kantoor in Nederland. Vervolgens zijn we gaan uitbreiden naar Singapore, Miami, Bergen (Noorwegen) en sinds 2022 ook in New Orleans.

Wereldwijd werken er nu zo’n 70 mensen voor Marine Care in kleine, effectieve teams die 24/7 service verlenen aan onze klanten. We hebben een groeiend netwerk en kunnen vanuit meer dan 90 voorraadpunten in meer dan 1000 havens verspreid over de wereld leveren.

Hoofdkantoor in de Botlek

In 2018 hebben we een gloednieuw hoofdkantoor en tevens opslaglocatie gebouwd in de Botlek, Rotterdam. Hier beschikken we over een opslagruimte van meer dan 2.000 m2 voor gevaarlijke goederen en apparatuur, maar ook over een Research & Development centrum (R&D-centrum).

In dit R&D-centrum houden laboranten zich bezig met het continu ontwikkelen en verbeteren van onze reinigingsmiddelen.

Foto Marine Care
Onze expertise en service

Onze expertise ligt op het gebied van tankreiniging. We leveren onze (internationale) klanten reinigingsproducten voor tanks en ruimen, en adviseren hen graag over het optimaliseren van hun reinigingsproces. Daarnaast leveren we ook machinekamerproducten, basischemicaliën voor tankreiniging, toepassingsapparatuur en analyseapparatuur. Als aanvulling hierop kunnen we onze klanten ook ondersteuning bieden bij het reinigingsproces door middel van assistentie op afstand of fysiek aan boord.

Op onze locatie in de Botlek zijn we bezig met de bouw van een nieuwe fabriek waar het productieproces van onze eigen producten gaat plaatsvinden. We zijn er trots op dat we dit aan onze ‘expertiselijst’ kunnen toevoegen wanneer de bouw af is.


Wereldwijd bedrijf, gemoedelijke teams

We zijn een bedrijf dat internationaal georiënteerd is, maar toch hebben we kleine, hechte teams. Op ons hoofdkantoor in Rotterdam zitten we met zo’n 35 medewerkers van verschillende culturen. Er heerst een informele sfeer met een ‘open deur policy’. We werken veel met elkaar samen en voor het maken van beslissingen zijn er korte lijnen. Eens in de zoveel tijd ondernemen we wat leuks met elkaar. Daar zijn we niet vies van! Het team is relatief jong en op kantoor spreken we voornamelijk Engels met elkaar.

Wanneer je bij ons komt werken, zorgen we voor een fijne onboarding. Op jouw eerste dag vertellen we je graag meer over wat we doen, hoe we dit doen en leiden we je rond. We stellen je natuurlijk ook voor aan je nieuwe collega’s en geven je meer informatie over veilig werken.

Daarna gaat een van jouw collega’s graag met je aan de slag. De eerste weken ga je stap voor stap langs alles wat belangrijk is om te weten voor jouw functie. We bekijken ook graag samen met jou waar jouw kracht ligt, zodat je je kan bezighouden met waar jij goed in bent én blij van wordt. Dat is fijn, toch?

Wij investeren graag in jou

Vanwege de groei van ons bedrijf kunnen we veel doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden aanbieden. Onze kennis delen we graag met elkaar en indien nodig bieden we ook de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en/of opleidingen. Goed om te weten: ons kantoor in Rotterdam is niet gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Een auto ter beschikking hebben, is daarom wel een vereiste.

Ben jij enthousiast geworden over onze organisatie en ons werk, laat dan zeker wat van je horen. Wie weet maak jij dan binnenkort deel uit van ons gezellige team in de Botlek!


2 Sectoren
Chemie
Maritiem

Locaties

Marine Care B.V. - Hoofdkantoor Rotterdam

Oude Maasweg 35

3197 KJ, Botlek Rotterdam

Neem contact op

Koen van Kalkeren

Business Operations Manager

koen.van.kalkeren@marinecare.nl

06-44069144