Laden
10 VACATURES

Hoogheemraadschap van Delfland

2
Sectoren
1
Vestiging


Geplaatst op 26 april 2024
Beleidsadviseur Toekomstgerichte Wateroverlastplannen

Hoogheemraadschap van Delfland

Hoogheemraadschap van Delfland

Delft

Geplaatst op 26 april 2024
Aanvraag stageplaats/afstudeerplaats

Hoogheemraadschap van Delfland

Hoogheemraadschap van Delfland

Delft

Over Hoogheemraadschap van Delfland
Circulaire stip aan de horizon

Werk jij nu als procesoperator, maar zou je liever in de dagdienst werken? Wil je een aan de slag met een baan die er echt toe doet? Dan moet je bij het Hoogheemraadschap van Delfland zijn!


De komende jaren liggen er heel wat uitdagingen in het verschiet bij het Hoogheemraadschap van Delfland. Zo is er de toename van extreem weer, zoals hittestress en hevige regenval, die het waterbeheer bemoeilijken. Een waterschap is essentieel om deze ontwikkelingen het hoofd te kunnen bieden. Een oplossing die zij nu al in de praktijk brengen is het langdurig opvangen van water in bijvoorbeeld het Cromvlietpark in Den Haag en bij het Kasteel in Rotterdam, zodat er voldoende water beschikbaar blijft in drogere tijden. De ambitie is om toe te werken naar een volledig circulaire economie.

Press header
Zet jouw skills in om Nederland leefbaar te houden

Je vindt op Watertalent weinig organisaties of bedrijven die al zo lang meedraaien als het Hoogheemraadschap van Delfland: meer dan 730 jaar. Dat is dus een werkgever die écht van de hoed en de rand weet. Maar wat doet het Hoogheemraadschap dan precies? Zij zorgen voor het waterbeheer in de breedste zin van het woord. Zo houden we droge voeten door de veilige dijken en duinen, vruchtbare landbouwgrond door het monitoren van het waterpeil en zuiveren 135 liter afvalwater per persoon per dag. Daarnaast nemen zij de kwaliteit van zo’n 13 zwemwaterlocaties en 26 vispassages voor hun rekening, waardoor jij (en de vissen) lekker kunnen blijven zwemmen. En dat voor een van de meest dichtbevolkte gebieden van Nederland, waarvan de helft onder het Nieuw Amsterdams Peil ligt.

Vanzelfsprekend zijn er ook interne uitdagingen. De afvalwaterzuiveringsinstallatie in Vlaardingen wordt volledig vervangen. Om die nieuwe installatie in bedrijf te houden, verwelkomt het Hoogheemraadschap graag collega’s die hetzelfde doel nastreven: alle inwoners van hun gebied de mogelijkheid bieden om fijn te kunnen wonen, werken en ontspannen in een waterrijke omgeving. Een baan die er dus echt toedoet.


Groeien in de breedte of hoogte

De onderlinge verbondenheid tussen de verschillende afdelingen bij HH Delfland is groot, waardoor zo’n 40% van de vacatures intern worden vervuld. Zo houden ze niet alleen de doorstroming van het water optimaal, maar ook de doorstroming in de organisatie. Wil je je bijvoorbeeld verder verdiepen in je vak? Of ben je er achter gekomen dat je toch liever een andere richting inslaat? Jij bepaalt waar jouw toegevoegde waarde ligt.

Om daad bij woord te voegen stelt het Hoogheemraadschap voor alle medewerkers iedere vijf jaar een opleidingsbudget beschikbaar van €6000, dat je naar eigen inzicht mag invullen. Dit bedrag is niet alleen van toepassing op jouw professionele ontwikkeling, maar ook in te zetten voor je persoonlijke ontwikkeling. Zo kan er een coach met je meelopen om de optimale werk-privébalans te realiseren. Want dit is een werkgever die de hectiek van het dagelijks leven begrijpt, en inziet dat alle balletjes hooghouden soms best lastig kan zijn.

Welkom aan boord

Als je bij Delfland aan de slag gaat, valt je al snel de kenmerkende cultuur van behulpzaamheid op. Jouw nieuwe collega’s vertellen je niet hoe het werkt; maar laten het zien. Samenwerken staat erg hoog in het vaandel. Zelfs voordat jouw eerste dag van start is gegaan, kan je al aan de watertemperatuur wennen. Er is namelijk een overzichtelijke app gemaakt voor nieuwkomers, met handige informatie en filmpjes. Op je introductiedag krijg je een rondleiding door het prachtige Gemeenlandshuis, waar dit waterschap al sinds 1600 zetelt. Natuurlijk ga je daarna ook een kijkje nemen bij bijvoorbeeld de gemalen.

Een noemenswaardige arbeidsvoorwaarde is het individueel keuze budget van 21% dat je kan opsparen om vrije dagen of uren te kopen. Zo kan je sparen voor een sabbatical of zelfs eerder met pensioen. 

Niewsgierig geworden of rechtstreeks solliciteren bij HH Delfland? Bekijk hieronder de vacatures! 

 


2 Sectoren
Overig
Industry

Locaties

Hoofkantoor

Phoenixstraat 32

2611 AL , Delft

Neem contact op

Marit van den Broek

Recruitment Coördinator

mvandenbroek@hhdelfland.nl

06-29276922

Anne Zanstra

Corporate recruiter en adviseur

azanstra@hhdelfland.nl

0646885095