Laden
3 VACATURES

Onyx Power

70
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 15 april 2024
Onderhoudstechnicus WTB

Onyx Power

Onyx Power

Maasvlakte Rotterdam

Geplaatst op 8 april 2024
Onderhoudstechnicus EMRA

Onyx Power

Onyx Power

Maasvlakte Rotterdam

Over Onyx Power
Expert in thermische energie
Onyx Power Group is een Europese energieleverancier en expert in thermische energieopwekking met een veilige en weersonafhankelijke levering van elektriciteit en warmte. Op vier locaties in Duitsland en Nederland exploiteert Onyx Power momenteel vijf kolen- en biomassacentrales met een opwekkingscapaciteit van circa 2.330 megawatt. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Berlijn en heeft ongeveer 450 werknemers in dienst verdeeld over de energiecentrales in Bremen-Farge, Rotterdam, Wilhelmshaven en Zolling. En de kantoorlocaties in Düsseldorf en Berlijn. Onze power plants worden gezien als de modernste en meest efficiënte centrales van Europa.

Op de Maasvlakte, grenzend aan de Mississippihaven en de Amazonehaven, staat de Power Plant Rotterdam. Deze energiecentrale is in 2015 in bedrijf gegaan en heeft een netto capaciteit van 731 megawatt.


Foto energiecentrale Power Plant Rotterdam
Wat doen wij?

Wij leveren energie op een geplande en betrouwbare wijze. De energie die ontstaat bij het verbranden van steenkool, leveren we aan het elektriciteitsnet in zowel Duitsland als Nederland.

Ook in de toekomst willen wij met moderne energieoplossingen een bijdrage leveren aan de stabiliteit van het net en de continuïteit van de energievoorziening. Het bieden van duurzame energie is een belangrijke doelstelling voor ons. Met behulp van op maat gemaakte technische oplossingen zal Onyx Power, indien mogelijk, alle bestaande kolengestookte elektriciteitscentrales tegen 2030 ombouwen voor alternatieve en CO2-neutrale brandstoffen en de sites uitbreiden tot gediversifieerde energieparken.


Wat jou te wachten staat

Onze centrale in Rotterdam (Power Plant Rotterdam) telt ongeveer 70 medewerkers en daarnaast maken we gebruik van een flexibele schil met externe professionals.

Wij opereren op het hoogste veiligheidsniveau en werken met onze medewerkers aan een gezamenlijke gedragsgerichte arbeidsveiligheid. Veiligheid staat bij ons voorop.
   
Binnen onze organisatie heerst een open sfeer, onze trotse techneuten zetten met zijn allen de schouders eronder om de centrale veilig in bedrijf te houden.

Word jij enthousiast van uitdagende projecten en complexe techniek? Ben je gefascineerd door de energiesector en wil je meedenken en werken om deze te verduurzamen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij Onyx Power
Wanneer je bij ons aan de slag gaat, zorgen wij voor een goede onboarding. Voor onze technische functies stellen we bij de start een opleidingsprofiel op, gebaseerd op je kennis en ervaring.

Heb jij de ambitie jezelf verder te ontwikkelen? We staan altijd open om verschillende doorgroeimogelijkheden te bespreken. Ook bieden we onze medewerkers diverse opleidingstrajecten aan. We vinden het belangrijk dat je blijvend uitgedaagd wordt in jouw werk.

We bieden goede arbeidsvoorwaarden zoals een regiotoeslag en een bovengemiddeld aantal verlofdagen. In de functies waar het werk dit toelaat, bieden we de mogelijkheid tot hybride werken. 


1 Sector
Energie

Locaties

Onyx Power

Missouriweg 69

3199LB, Maasvlakte Rotterdam

Neem contact op

Recruitment Onyx Power

HR Adviseur

jobs.ppr@onyx-power.com

+31 887 695 532