Laden
8 VACATURES

Muller Dordrecht

3
Sectoren
1
Vestiging


Geplaatst op 19 april 2024
Stuurman/ Chief Officer

Muller Dordrecht

Muller Dordrecht

Dordrecht

Geplaatst op 17 april 2024
Second Engineer

Muller Dordrecht

Muller Dordrecht

Dordrecht

Over Muller Dordrecht
Wie zijn wij?

Muller Dordrecht is een trotse familieonderneming met een indrukwekkende geschiedenis van meer dan 100 jaar in de maritieme dienstverlening. Het begon allemaal in 1918, toen het bedrijf zijn eerste stappen zette op de Nederlandse binnenwateren. Sindsdien heeft Muller zich ontwikkeld tot een wereldwijd opererende speler in de nautische sector. Het hoofdkantoor van Muller staat in Dordrecht. Muller is niet alleen actief in Nederland, maar ook internationaal georiënteerd. Dat is terug te zien in het aantal projecten dat Muller jaarlijks wereldwijd uitvoert als rederij.

foto 2 Muller
Wat doen wij?

Deze projecten omvatten diverse activiteiten op het gebied van scheepvaart. Naast dat we een rederij zijn, exploiteren we ook sleep-, duwboten en pontons. Met onze vloot voeren we uiteenlopende werkzaamheden uit, variërend van het verlenen van havenassistentie, zeesleepreizen, het transporteren van zware en omvangrijke ladingen, bergingsoperaties, het testen van kranen en ijsbreken. Voor deze werkzaamheden is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Iedere bezoeker of nieuwe medewerker op onze scheepswerf doorloopt het Safety-programma SAM (Safety at Muller).


Werken bij Muller

Eenmaal binnen bij Muller kom je terecht in een open, transparante en persoonlijke bedrijfscultuur. Je kan korte lijnen verwachten binnen het bedrijf. Wat Muller Dodrecht bovendien uniek maakt, is dat ze in tegenstelling tot veel andere rederijen, nog steeds een Oer Hollands bedrijf zijn waar betrokken medewerkers werken! Onze bedrijfscultuur, korte lijnen en positie als scheepsvaartbedrijf maken dat we snel kunnen inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent echt werken in een open en dynamische omgeving.

Waarom jij belangrijk voor ons bent

Bij Muller Dordrecht staat één filosofie centraal: mensen maken het verschil. We erkennen dat het succes van onze operaties afhangt van de mensen die voor ons werken. Of het nu gaat om vast personeel of inhuurkrachten, we waarderen jouw bijdrage en de toegevoegde waarde die jij als individu aan de organisatie levert. We zoeken dan ook nieuw (voornamelijk zeevarend) personeel die goed kunnen samenwerken en die van aanpakken houden. Het werk bij Muller gaat namelijk 24/7 door.

Bij Muller Dordrecht variëren de vereiste competenties per functie, maar over het algemeen verwachten we van kandidaten met een zeevarende achtergrond de relevante papieren en diploma's, zoals het COC-vaarbewijs en de STCW-codes. Muller Dordrecht biedt jou aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een aantrekkelijk salaris in deze sector met maar liefst 13 loonperiodes, een goede pensioenregeling en bij goed functioneren krijg je van ons een vast dienstverband. 

Ben jij op zoek naar een boeiende en uitdagende baan in de maritieme sector? Word onderdeel van ons team en ontdek waarom mensen het verschil maken bij Muller Dordrecht. Solliciteer vandaag nog en maak jouw maritieme carrière bij ons waar!


3 Sectoren
Maritiem
Rederij
Transport

Locaties

Muller Dordrecht

Merwekade 82-83 

3311 TH , Dordrecht

Neem contact op