Laden
1 VACATURE

ChemiX Blending B.V.

2
Sectoren
1
Vestiging


Geplaatst op 9 april 2024
Productiemedewerker

ChemiX Blending B.V.

ChemiX Blending B.V.

Botlek Rotterdam

Over ChemiX Blending B.V.
Wie zijn wij
ChemiX Blending is een nieuw bedrijf dat is voortgekomen uit een organisatie met decennia aan ervaring in de ontwikkeling, opslag en verkoop van reinigings- en onderhoudsmiddelen. Door onze snelle groei en ondernemende houding zagen we dit als het ideale moment voor het openen van een eigen productielocatie en loods in de Botlek te Rotterdam. Hier kunnen wij onze expertise van reinigingsmiddelen inzetten op een nieuw vlak: zelf produceren. De grondstoffen die daarvoor worden gebruikt, slaan we op in die spiksplinternieuwe loods.

Jouw werklocatie wordt een prachtig architectonisch gebouw met een fabriek in de achtertuin. Dat kan niet iedereen zeggen, toch?
C
Wat doet ChemiX Blending?

ChemiX Blending richt zich op vernieuwende reinigingsmiddelen voor internationale of nationale klanten. Momenteel ligt onze focus op scheepvaart, maar we houden het vizier open voor de toekomst. Zo willen we ons meer ontwikkelen in de richting van industriële reiniging. Bovendien hebben we de mogelijkheid om producten te fabriceren die jij in het dagelijks leven gebruikt, bijvoorbeeld de sop waarmee je je auto wast. Omdat we een nieuwe fabriek zijn, integreren we van meet af aan duurzaamheid en automatisering in onze productielijnen. ChemiX streeft naar een circulair proces, waarin de afvalstromen (zoals afvalwater) weer worden hergebruikt in een later stadium. Daarnaast zijn we zuinig op onze bomen, want we zijn een volledig papierloze omgeving. Geen ouderwetse looplijsten, maar alles via scanners en schermen.

Op onze productiefaciliteit worden de modernste technieken toegepast, zoals apparatuur die de stoffen nauwkeurig doseert, volautomatisch aftapt en de gevulde jerrycans met behulp van een robot op pallets stapelt. Jij houdt hierbij een vinger aan de pols en door jouw technische inzicht weet jij precies wanneer er iets niet in de haak is.
De gezondheid en veiligheid van onze collega’s genieten de hoogste prioriteit. Daarom hebben we er in het bijzonder aandacht aan besteed dat jij jouw werkzaamheden zo arbo-verantwoord mogelijk kan uitvoeren. Voor ons niet meer dan normaal.


Omarm de uitdaging met ons

Een bedrijf dat nog in de kinderschoenen staat is erg wendbaar en daar schuilt onze kracht in. Door onze jarenlange ervaring hoeven we gelukkig niet blind te varen. Stap jij aan boord?

In een mum van tijd zijn wij uitgebreid van 11 naar 28 collega’s. Het verloop ligt erg laag. Wie eenmaal “on-board” is, wil niet meer offboarden! Ons bedrijf wordt gekenmerkt door een informele sfeer, waarin initiatief nemen niet alleen wordt verwelkomd, maar ook wordt beloond. Iedere vrijdag halen we lekkere broodjes en spreken we met elkaar de week door. Ook zijn er jaarlijks een aantal gezellige borrels en personeelsuitjes.

In jouw eerste week leer je eerst de verschillende afdelingen en collega’s kennen. Het is een gemêleerd gezelschap met mensen van verschillende nationaliteiten. Het is dus handig als je naast de Nederlandse taal ook een aardig woordje Engels kan babbelen. Je krijgt een veiligheidscursus en loopt mee met een collega die je het reilen en zeilen van de organisatie laat zien. De zwembandjes worden er daarna afgehaald; we verwachten dat je al snel zelfstandig kan zwemmen.

Een blik op jouw toekomst

ChemiX Blending biedt tal van horizontale of verticale doorgroeimogelijkheden. Een mooi voorbeeld hiervan is een jonge collega (29) van ons die is begonnen met een operationele baan bij de binnendienst, toen gepromoveerd is naar teamlead binnendienst voorraadbeheer en nu een internationale positie bekleedt als Business Development Manager. Of een ander voorbeeld: een chauffeur die switcht naar het magazijn, omdat zijn leidinggevende vaardigheden daar beter tot hun recht komen. Als jij je verder wilt bekwamen in je vak, bieden wij de mogelijkheid om vakgerelateerde cursussen te volgen. Daar zij wij bij ChemiX Bleding heel flexibel in.

Heb jij ervaring in de chemie en wil je je kennis en kwaliteiten in praktijk brengen bij een fris en nieuw bedrijf? Vind je het fijn om aan de slag te gaan in de dagdienst (ma-vr)? Dan willen wij graag met jou om de tafel zitten! Solliciteer op een van de onderstaande vacatures:

  • Medior/Senior Operator 

(De fabriek van ChemiX Blending zal medio september/oktober geopend worden)


2 Sectoren
Chemie
Industry

Locaties

ChemiX Blending B.V.

Oude Maasweg 35

3197 KJ, Botlek Rotterdam

Neem contact op