Laden
3 VACATURES

Entraco System Solution

10
Medewerkers
2
Sectoren
1
Vestiging


Geplaatst op 8 april 2024
Junior Monteur

Entraco System Solution

Entraco System Solution

Spijkenisse

Geplaatst op 8 april 2024
Medior/senior Monteur

Entraco System Solution

Entraco System Solution

Spijkenisse

Over Entraco System Solution
Wij zijn Entraco: aangenaam!

Entraco heeft de Nederlandse markt betreden in 2011, maar wij waren hier zeker geen onbekende. Entraco is namelijk opgezet door oud medewerkers van Doornbos Equipment BV, waardoor we zelfs in ons prille begin al ruime ervaring hadden met uitvoerende werkzaamheden. Entraco is gevestigd in Spijkenisse en maakt deel uit van het grotere moederbedrijf ‘Entraco Offshore and Marine’ uit Singapore. Vandaag de dag bieden we onze diensten voornamelijk aan nationale én internationale klanten in de maritieme- , petrochemische- en offshore-sector.

Foto schip
Wat doen wij zoal?

In de Singapore-tak van Entraco worden met name scheepswerven geëxploiteerd, maar daar zal je als collega in Nederland niet mee te maken krijgen. Hier houden we ons bezig met geavanceerde oplossingen voor het verwijderen van vuil en coatings van schepen en tanks. Dit doen we natuurlijk niet met een schuursponsje, maar met moderne ultra-hogedruktechnologie. Door onze huidige machines en robots, zoals de Dockmasters, Dockboys, Spiderjets, zijn klanten verzekerd van de beste kwaliteit. Waar het reinigen voorheen gedaan werd met gritstralen, maken we tegenwoordig gebruik van waterstralen (tot wel 3000 bar). De toepassing van water is een preciezere en duurzamere aanpak. Dat water vangen we af en scheiden we van het afval, zodat het later hergebruikt kan worden.


Entraco beschikt over een team van goed opgeleide en gecertificeerde servicemonteurs die ondersteuning bieden waar nodig. Bovendien investeren we continu in de nieuwste technologieën om een voorsprong te behouden op de markt. En wij steken zelf ook de handen uit de mouwen: we ontwikkelen die technologieën namelijk zelf!


Join the crew!

Nieuwe uitdagingen vragen om nieuwe krachten, en daarom staan we klaar om jou te verwelkomen in een administratieve of technische functie.

Als monteur zal je jouw stempel drukken op meerdere projecten. Soms zal dit in tweeploegendienst zijn, vooral als er aan grotere schepen gewerkt moet worden. Ook zal je af en toe een klus verrichten in het buitenland.

We kenmerken ons als een klein, plat en oprecht bedrijf. Je kent al je collega’s hier bij naam en toenaam. Omdat we geen starre organisatie zijn, horen we dan ook graag hoe jij over bepaalde zaken denkt. Er is niet alleen ruimte, maar ook veel waardering voor eigen inbreng. Er heerst echt een gevoel van: we moeten er samen voor gaan. En die energie en stabiliteit zien we ook graag bij jou terug. 

Bij ons staat je een mooi cao, een goede pensioensregeling en een bedrijfsauto te wachten. Klinkt dit als een werkgever waar jij je hard voor wilt maken? We nodigen je van harte uit om met ons contact op te nemen, ongeacht je ervaring!

Jouw aankomst en toekomst bij Entraco

We investeren niet alleen in middelen, maar ook graag in onze mensen. Ontwikkeling vinden we erg belangrijk, vandaar dat we ook een leerschool zijn. Als je bij Entraco binnenkomt, word je goed begeleidt. Het precieze inwerktraject is afhankelijk van je functie, maar als je bijvoorbeeld start als monteur, leer je de werkzaamheden van de ervaren monteurs die wij in huis hebben. Je wordt in ieder geval niet voor de leeuwen gegooid.

Als we het vizier op de toekomst richten, is er bij ons genoeg mogelijk. Wil jij je verder ontwikkelen in een bepaalde richting? Dan helpen we je daar graag mee, bijvoorbeeld door cursussen. Ook als je de ambitie hebt om een leidinggevende rol te vervullen, kijken we graag naar wat er mogelijk is. Want volgens ons is professionele ontwikkeling een reis zonder eindbestemming.

Ben jij op je plek in de achterwacht? Of juist een echte sleutelaar die niet bang is om zijn handen vuil te maken? Dan hebben wij dé plek voor jou! Bekijk onze vacatures en solliciteer!


2 Sectoren
Maritiem
Overig

Locaties

Entraco System Solution BV

Puntweg 3

3208 LD, Spijkenisse

Neem contact op

Michel

General Manager

M.Meulen@entraco.eu

+31(0)631914691