Laden
13 VACATURES

Liquin

386
Medewerkers
2
Sectoren
1
Vestiging


Geplaatst op 24 april 2024
Teamleider Continu

Liquin

Liquin

Rotterdam

Geplaatst op 22 april 2024
Operator Semi Continu

Liquin

Liquin

Rotterdam

Over Liquin
Wie zijn wij

Deze drie chemieterminals zijn geen nieuwkomelingen in de Rotterdamse Botlek, maar onder de naam Liquin toch klaar voor een verse start. Voorheen onderdeel van Vopak, hebben we nu zelf de vleugels uitgeslagen, en vliegen we op eigen kracht verder. En die zelfstandigheid gaat gepaard met veel ambities!

Liquin (een samentrekking van Liquid en Industry) is een vooraanstaande hub opslag voor vloeibare bulkgoederen in West-Europa. Wij zitten namelijk op een zeer gunstige locatie in de Rotterdamse haven, centraal en met genoeg ruimte voor uitbreiding. Verandering wordt niet geschuwd, maar juist omarmd. 


Onze pijlen hebben we gericht op duurzaamheid en innovatie, met ruimte voor de opslag van hernieuwbare producten, waarmee actief wordt bijgedragen aan de transitie naar milieuvriendelijke oplossingen. Bovendien is Liquin erg flexibel: voor klanten kunnen we eenvoudig op- of afschalen, afhankelijk van de specifieke behoeften of wensen. Door de juiste partijen met elkaar te verbinden, kansen te zien én te benutten, helpen we onze klanten bij het verkennen van nieuwe wegen binnen bijvoorbeeld de energietransitie. En laten we hun ondernemingen groeien. Zo bouwen we een wereld van eindeloze mogelijkheden.





Ambitieus met een frisse blik

Wat doet Liquin

In de kern verzorgen wij de opslag en verdere distributie van chemische producten. In onze 360 tanks vind je onder andere ethanol, methanol, styreen, acrylonitraten en pygas. Die worden bij Liquin niet alleen verscheept per schip, maar ook per spoor, met vrachtwagens, treinen en pijpleidingen. Zo bieden onze terminals een belangrijke doorvoerketen naar industrieel Europa.

Liquin zet zich in voor de beste service, altijd en overal. We begrijpen wat belangrijk is voor onze klanten, relaties en autoriteiten, en handelen daar direct naar. Door onze lange voorgeschiedenis en ons brede netwerk, kunnen we snel connecties leggen tussen verschillende stakeholders. Op die manier bouwen we onze visie van eindeloze mogelijkheden stukje bij beetje verder uit.

Niet zomaar een werkgever

De frisse Rotterdamse nuchterheid is de gemene deler van onze 380 collega’s. Er heerst bij Liquin een open, directe werkcultuur met weinig machtsafstand. We hebben goede banden met elkaar op zowel professioneel, als persoonlijk vlak. En als er hard gewerkt moet worden, dan merk je dat iedereen de mouwen opstroopt om er met z'n allen voor te gaan. 

Met die filosofie in gedachten zet Liquin zich in met energie, aandacht en geld om jouw ontwikkeling voort te stuwen. Samen met een leidinggevende wordt er voor iedere collega een persoonlijk ontwikkeltraject opgesteld. Wil je functiegerichte vaardigheden opdoen? Of juist een cursus volgen in een ander specialisme? Het is allemaal mogelijk. Zo zijn er in 2023 wel 50 interne promoties geweest, wat tekenend is voor de stappen die je bij ons kan zetten in je carrière en persoonlijke ontwikkeling.

 

Sollicitatieproces

  1. Sollicitatiebrief + CV verstuur je via onze oranje sollicitatieknop! 
  2. Er volgen altijd 2 gesprekken. 1 waarbij in ieder geval de a.s. leidinggevende aanwezig is; 2 waarbij HR aanwezig is.
  3. Bij Operatorsfunctie kan een medische keuring deel uitmaken van het sollicitatieproces
  4. Afhankelijk van de functie kan een online assessment deel uitmaken van het sollicitatieproces

Jouw eerste stappen bij ons

Om er zeker van te zijn dat jij hier goed op je plek terechtkomt, vindt een uitgebreid inwerktraject plaats. Want iedereen neemt andere bagage mee. Allereerst gaan we kijken naar jouw eigen doelen; een junior kan bijvoorbeeld starten met een leerwerktraject en ook voor een senior operator bieden onze terminals genoeg uitdaging. Daarnaast is veiligheid de absolute topprioriteit, en daarom hebben we bovenop de wettelijke verplichtingen ook eigen verplichtingen gesteld. Het is belangrijk dat je beschikt over een hoog risicobewustzijn en de Nederlandse taal machtig bent. Oh, en een gevoel voor humor vinden we ook heel belangrijk!

Dus wil jij aan de slag bij een werkgever die de ontwikkeling van het eigen personeel niet uit het oog verliest? En waar je ook nog eens een goed salaris, CAO en solide pensioensregeling te wachten staan? Bekijk dan eens het vacatureaanbod van Liquin, misschien zit jouw droombaan er wel tussen.






2 Sectoren
Bulk
Chemie

Locaties

Hoofdkantoor

Chemieweg 13

3197 KC, Rotterdam

Neem contact op