Laden

VOOR WERKGEVERS

Mainport Talenten Diner 2023

Op een unieke locatie genieten van een luxe diner en tegelijkertijd gemotiveerde hbo- en wo-studenten ontmoeten die waardevol zijn voor jouw organisatie?
Ga in gesprek met parels van verschillende studierichtingen tijdens het Mainport Talenten Diner 2023 op 10 oktober. Leuk detail: jouw CEO of MT-lid bereidt het diner voor.

geen tafels meer beschikbaar

Datum

10-10-2023

Tijd

15:00 - 22:30

Waar

Rotterdam


Voor wie?

CEO’s/technisch managers en HR-professionals van bedrijven in de Rotterdamse haven en industrie

Investering

€2.650, inclusief twee couverts t.w.v. €100

Op naar de 13e editie

Na weer een spetterende editie in 2022 hebben we er onwijs veel zin in om dit jaar opnieuw het succesvolle Mainport Talenten Diner te organiseren. Wel vonden we het dit jaar tijd voor vernieuwing en daarom zijn we op zoek gegaan naar een geweldige, nieuwe locatie. Met trots delen we mede dat we jullie dit jaar gaan ontvangen in het oudste theater van Rotterdam: Het Prinses Theater. Na 10 jaar verbouwing weer open en beter dan ooit! Doet jouw organisatie (weer) mee op 10 oktober?

In het prachtige Prinses Theater, gelegen in het historisch Delfshaven, kookt de CEO of technisch manager van je organisatie een heerlijk en luxe viergangen diner, onder leiding van een topkok. Vervolgens gaan zij aan tafel met een recruiter of HR-professional en vijf studenten die voor jouw organisatie een aanwinst zijn. Geniet van de gesprekken met de studenten, het eten en natuurlijk de authentieke ambiance die het Prinses Theater te bieden heeft. Drie ingrediënten voor een waardevolle avond.

Het recept voor succes

Tijdens het Mainport Talenten Diner brengen we toonaangevende bedrijven uit het havenbedrijfsleven en hbo- en wo-studenten samen. Dit doen we om de studenten te enthousiasmeren voor een carrière binnen de haven & industrie. Want, laten we eerlijk zijn, die haven.. daar wil je werken toch? En hoe kunnen we hen beter enthousiasmeren voor een uitdagende loopbaan, dan door hen de smeulende verhalen uit de praktijk voor te schotelen? Tegelijkertijd delen de studenten vernieuwende inzichten over hun verwachtingen en de arbeidsmarkt. Daar kan jouw organisatie weer op anticiperen tijdens de werving van young professionals.

Wat maakt dit netwerkevent zo succesvol? De charme van de bijzondere locatie, een vers bereid diner en een goede match tussen student en bedrijf. Voorafgaand aan het diner is de CEO of technisch manager van jouw organisatie uitgenodigd om mee te koken met de chef. Een leuke ervaring en een uniek netwerkmoment. Tijdens het diner wisselen de studenten iedere gang van tafel. Je krijgt hierdoor de mogelijkheid om maar liefst 20 verschillende studenten van studierichtingen te spreken die voor jouw organisatie interessant zijn. Na het diner is er de mogelijkheid om met de overige studenten in gesprek te gaan met een kopje koffie of thee.

Wil je graag overtuigd worden met de voorgaande editie? Bekijk hier de vlog en foto's voor een sfeerimpressie van het Mainport Talenten Diner 2022.

Verwachtingen managen

Wij vinden het belangrijk dat de aanwezige studenten gemotiveerd zijn om met jouw organisatie in gesprek te gaan. Wij hebben contact met diverse studieverenigingen en decanen die ambassadeur zijn van het Mainport Talenten Diner. Ook schrijven de studenten zich in met een persoonlijke motivatie. Zo komen alleen de beste studenten bij je aan tafel. We benaderen onder andere studenten van de volgende opleidingen:

Werktuigbouwkunde – Elektrotechniek – Mechatronica – Civiele Techniek – ICT – Logistiek – Supply Chain Management – Technische Bedrijfskunde – Veiligheidskunde – Maritieme Techniek – Chemische Technologie

Voor het diner kunnen ook studenten met een meer generieke studierichting, zoals Human Resource Management, Bedrijfskunde of Commerciële Economie, zich inschrijven. Zoveel smaken en zoveel opleidingen, daarom horen we graag welke studenten je wilt spreken. Hier kunnen wij dan rekening mee houden bij het maken van de tafelindeling.

Reserveer je tafel: vol is vol

Uitgebreide exposure onder aanstormend talent, een sfeervolle ambiance en een unieke netwerkgelegenheid: reserveer meteen je bedrijfstafel, want vol is vol! De 13e editie van het Mainport Talenten Diner wordt opnieuw een feestje. Geloof ons: dat wil je echt niet missen.