Laden
10 VACATURES

Havenbedrijf Rotterdam N.V.

1200
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 2 augustus 2022
Business Manager Sustainable Supply Chains

image

Havenbedrijf Rotterdam N.V.

Rotterdam

Geplaatst op 2 augustus 2022
Junior Business Manager – Digital & Energy Transition

image

Havenbedrijf Rotterdam N.V.

Rotterdam

Over Havenbedrijf Rotterdam N.V.
Wie zijn wij

Doel van het Havenbedrijf Rotterdam is de versterking van de concurrentiepositie van de Rotterdamse haven als logistiek knooppunt én industriecomplex van wereldniveau. Niet alleen in omvang, maar ook in kwaliteit. De kerntaken van het Havenbedrijf Rotterdam zijn de duurzame ontwikkeling, beheer en exploitatie van de haven en het handhaven van de vlotte en veilige afhandeling van de scheepvaart.

image
Wat doen wij

Het Havenbedrijf biedt alles wat nodig is voor de veilige en vlotte doorvoer van grondstoffen en goederen, heeft oog voor de werk- en leefomgeving in de haven én investeert doorlopend in bestaand en nieuw havengebied zoals de Maasvlakte. Onze commerciële en nautische medewerkers werken samen met onze civiel ingenieurs, economen, projectleiders, ICT-ers, juristen en HRM-ers aan de beste haven van de wereld.


Wat leer jij van ons

Make it happen is het motto van het Havenbedrijf. Het gaat over ideeën hebben, ruimte zien, pakken en krijgen en het vervolgens waarmaken. Niet alleen, maar met je collega’s: de mensen met wie jij samenwerkt om je ideeën en opdrachten te realiseren. Wij zetten in op ambitieuze mensen die initiatief durven nemen, vooruit denken en ervoor willen gaan: COME. GROW. GO. Die met passie en bevlogenheid hun werk doen en persoonlijk willen groeien en rouleren. Die nadenken over hoe je vraagstukken anders kan aanvliegen zodat betere er oplossingen ontstaan. Als jij je blijvend wil ontwikkelen, dan zijn de carrièremogelijkheden bij het Havenbedrijf groot.

Talentmanagement en development 
Investeer in de ontwikkeling van je talenten. Dat vergroot je kennis, vaardigheden en competenties, houdt je werk leuk en maakt je duurzaam inzetbaar. Binnen of buiten het Havenbedrijf. Wij investeren graag met je mee. Dit doen we door vanuit kernwaarden bij te dragen aan een cultuur waarin leren en kennisdelen vanzelfsprekend is. Het helpt jou en het helpt het Havenbedrijf om de doelstellingen te realiseren. Het eigenaarschap voor je groei ligt bij jezelf. Het Havenbedrijf helpt je na te denken over je loopbaanontwikkeling en mogelijkheden.

Opportunity board en Rotterdam Werkt 
Wil je je competenties breder inzetten of wil je je verder ontwikkelen? Het Havenbedrijf biedt hiervoor verschillende mogelijkheden. Onze opportunity board is een digitale 'marktplaats' op ons intranet waar allerlei tijdelijke klussen of werkzaamheden worden gedeeld, zoals het meedraaien in of het leiden van een project. Of specifieke expertise leveren. Of faciliteren bij een workshop.

 Rotterdam Werkt is een netwerk van gerenommeerde bedrijven in groot Rotterdam die geloven dat een grotere arbeidsmobiliteit iedereen sterker maakt. Via dit netwerk kan je kijken bij andere bedrijven voor nieuwe uitdagingen en is de stap om dat te doen een stuk makkelijker.

Ervaring opdoen in het buitenland
Wil je internationale ervaring opdoen? De afdeling Port of Rotterdam International is er voor medewerkers met internationale ambities en werkt via internationale deelnemingen samen met havens die voor Rotterdam strategisch interessant zijn. Alle buitenlandse activiteiten van het Havenbedrijf hebben een commercieel doel, en bieden mogelijkheden voor talentvolle medewerkers om internationale werkervaring op te doen. Port of Rotterdam International is actief in Oman, Brazilië en Indonesië.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Voor leidinggevenden en professionals biedt het Havenbedrijf ontwikkeltrajecten; vaak in co-creatie met gerenommeerde instellingen. Zo zijn er leiderschaps- en innovatieprogramma’s en mogelijkheden om je managementvaardigheden te trainen.

‘Koers houden in een veranderende wereld’ is het leiderschapsprogramma dat samen met Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) is ontwikkeld. ‘Game changers’ is het interne innovatieprogramma dat in samenwerking met THNK is opgezet. Het programma leidt je op tot een ‘game changer’. In 7 maanden word je samen met een team getraind op innovatieleiderschapscompetenties en werk je ondertussen aan innovatieprojecten (‘beacon projects’). Op deze manier breng je je nieuwe competenties meteen in de praktijk en realiseer je direct impact. 


Stages & traineeschips 
Een stage of traineeship is de ideale manier om kennis te maken met de dynamiek van het Havenbedrijf. Het Havenbedrijf wil jonge, ambitieuze mensen uit de regio Rotterdam sneller aan werk helpen. We zijn daarom altijd op zoek naar talent. Kijk voor de mogelijkheden op deze website.


1 Sector
Overig

Locaties

Havenbedrijf Rotterdam - hoofdvestiging

Wilhelminakade 909

3072 AP, Rotterdam

Neem contact op

Havenbedrijf Rotterdam N.V.

010 252 1010