Laden
Future Proof Check Up
Jouw startpunt voor een future proof inzet en mindset van je medewerkers 
Wat is de Future Proof Check Up?
De Future Proof Check Up is de eerste van de drie onderdelen van het Samen Steeds Slimmer en Sterker-programma. De Future Proof Check Up is een soort nulmeting. Tijdens een workshop van drie dagdelen verkennen en verbeelden we wat de stand van zaken in je organisatie is. Dat doen we aan de hand van het Innovatiewiel™. We kijken samen naar het heden én naar de toekomst van je organisatie en je medewerkers. Daarnaast ontwikkelen we een strijdplan voor innovatief werkgeverschap en (intern) ondernemerschap.

Waarom een Future Proof Check Up?

De dynamiek in de wereld - en specifieker in de mainport - is ongekend. Dat werkt door in organisaties en op mensen. Het is belangrijk om deze trends en ontwikkelingen te verhouden tot je organisatie en je medewerkers. Nu en in de toekomst. Vanuit die inzichten bepaal je het startpunt van innovatiemogelijkheden, -bereidheid en -vermogen.

Waarom Mainport Academy?

  • Wij activeren de innovatiekracht en creatieve mindset van je mensen 
  • Wij begeleiden en coachen jou en je team(s)
  • Je haalt een ‘probleem-oplossing-borging’ in huis  
  • Onze facilitators en trainers zijn ervaren experts 

Wat levert een samenwerking jou op?

Je krijgt met ons nieuwe inzichten om na te denken over de toekomst van je organisatie en je mensen. We gaan ook met jou, je organisatie en je mensen strategisch en operationeel aan de slag om die toekomst vorm te geven. Door samen vanuit een heldere ambitie te denken en te handelen, krijg je inzicht in welke future skills nodig zijn om de doelen van je organisatie en mensen te realiseren. En je weet welke ontwikkelactiviteiten er op de agenda gezet kunnen worden.

LET'S TALK

Meer weten of een kop koffie doen?

Bel 010 311 8600 of stuur ons een bericht.